LILLA TJÄRBY TRÄDGÅRD

Om företaget

LILLA TJÄRBY TRÄDGÅRD
Lilla Tjärby, Byavägen 6
312 35 Laholm
Tel: 0430-164 00
Webbplats: https://www.lillatjarbytradgard.se/

Öppettider

Vardagar 10-18
Lördagar 10-14
Söndagar & helg 10-14
(Söndagar stängt på hösten).


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Trädgårdsbutiken med det mesta du behöver under säsongen!

Butiken
I och vid butiken samsas säsongens växter för, främst, inomhusbruk med grönsaks- och gräsfrö, krukor, korgar, tillbehör och ett stort utbud jord och gödsel. Vi har massor av nytt och spännande inför varje säsong!

Plantskolan
Plantskolan slår upp portarna under april månad med allt från perenner och gräs, rosor, fruktträd och prydnadsträd, vintergröna växter och bärbuskar, till störar, spaljéer, kantstöd m.m. Våra växter skyltas med information om härdighet, färdig storlek, krav på växtplats och priser för att underlätta val av rätt växt till rätt plats.

Våffelgården
Här sitter ni ner en stund, pausar och pratar. Svalka er med vår fantastiskt goda italienska mjukglass. Eller njut av kaffe och våffla med sylt i solen eller inne i butiken innan eller efter ni handlar. Eller kanske bara som ett härligt utflyktsmål! Våffelgården har öppet fredagar, lördagar och söndagar, från maj tills vi stänger för säsongen.

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika! Klicka på bannern nedan eller HÄR!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet