Malmnäs Möbler & Interiör

Om företaget

Malmnäs Möbler & Interiör
Horsabäck 111, Lilla Hårsabäck Gård
312 98 Våxtorp

Mobil: 070 641 35 50
E-post: info@malmnas.com
Webbplats: http://www.malmnas.com

Öppettider

Måndag-Fredag 11.00 – 18.00
Lördag-Söndag 11.00 – 16.00


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Hos oss finner Ni det som gör Ert hem smakfullt och elegant. Vi tillhandahåller ett vackert urval av möbler och heminredning.

Malmnäs Möbler & Interiör erbjuder härligt klassisk inredning blandat med bohemisk trivsel. Allt i butiken är omsorgsfullt utvalt, allt från mattor till möbler, konstväxter , tyger och tapeter. Allt för att skapa känslan av ett levande, personligt och vackert hem. Butiken finner Ni i byn Hårsabäck mellan Våxtorp och Hishult i Laholms kommun, Halland.

I vår verksamhet hjälper vi om möjligt till att få tag i det som passar just Er. Detta innebär att vi gärna letar upp föremål och möbler vi i vanliga fall inte har i vårt sortiment.  Vi hjälper även till med inredningstips eller hjälp med hela inredningar både privat som till företag.

Hjärtligt Välkomna
Carl Alexander Malmnäs

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet