Motorhalland i Laholm

Om företaget

Motorhalland i Laholm
Lagavägen 9
31230 Laholm
Tel: 0430-794 40
Mobil: 0731-527526
E-post: patrik.severinsson@motorhalland.se
Webbplats: http://www.motorhalland.se/

Öppettider

Mån-Fre; 07:15 – 16:30


Kategorier

På kartan

Välkomna till MotorHalland i Laholm!

Miljontals trygga mil.
På Lagavägen i Laholm, finns verkstad och lager för reparation och service för person och transportbilar. Ni hittar oss endast några ”stenkast” från torget i centrum. Vår anläggning har moderniserats de senaste åren för att bättre möta dig som kund och får att ta hand om din bil på bästa sätt.

Förutom auktoriserad reparation och service av Audi, VW och Skoda. I den stora Volkswagenfamiljen ingår Audi, Volkswagen, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini och Porsche. Vi kan även hjälpa Dig som för tillfället kör ett annat bilmärke. Vi har även skadecenter samt byte av vindrutor och avtal med försäkringsbolagen.

MotorHalland728_personal

Vi har hela tiden utvecklat företaget utifrån Dina önskemål som kund. Vi anser att det är av största vikt att vi är ett intressant företag för just Dig, att vi är ett företag som skapar ett enkelt och personligt ekonomiskt bra bilägande, som gör Dig nöjd, när Du ger oss Ditt förtroende.

Motor AB Halland
Motor AB Halland bedriver verksamhet på tre adresser. Förutom i Laholm, finns företaget i Halmstad:
•Stationsgatan 72 – 74 i Halmstad med försäljning av nya person- och transport-bilar, samt begagnade bilar. Här ligger också vårt huvudlager av reservdelar och tillbehör, samt vår reparations- och serviceverksamhet i Halmstad. Även vårt huvudkontor finner Du på den adressen.
•Laholmsvägen 86 i Halmstad med försäljning, reparationer och service av Scania-fordon
Vi är även återförsäljare för Scania Lastbilar och Bussar. Scania ingår i dag i Volkswagen-koncernen. MAN är ett delägt företag i dagsläget.

Du kan tryggt vända Dig till Motor AB Halland. 90 år i branschen är en god garanti.
Telefon

Kontakt
Peter Jönsson – 0430-79444
AUDI VW SKODA
Reservdelschef
Motorhalland / Laholm

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet