Chocolaterian Norrvikens trädgårdar

Om företaget

Chocolaterian Norrvikens trädgårdar
Chocolaterian Norrvikens trädgårdar, Kattviksvägen 235
269 91 Båstad
Tel: 0735044646
Mobil: 0735044646
E-post: carina@chocolaterian.nu
Webbplats: http://www.chocolaterian.nu/

Öppettider

Onsdag – Söndag; 10:00-17:00
Juni – Augusti; öppet alla dagar


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Choklad & Chokladprovningar!

Från Skottorps Slott till fantastiska Norrvikens trädgårdar. Från slottsmiljö till en av de vackraste platser vi vet. Här har Carina, kavlat upp ärmarna och uppgraderat till Chocolaterian 2.0. En bistro med fullständiga rättigheter, här kan du njuta av en espresso till havsutsikt, en Italiensk gelato eller titta in i hennes pralinverkstad. En värld av choklad och praliner, där var och en är handtillverkad. Carina med medarbetare brinner för smakkombinationer och service. Hos dem får du alltid en härlig smakupplevelse i en fantastisk miljö!

En pärla att längta tillbaka till

Öppettider ÅRET RUNT onsdag-söndag 10-17 , JUNI-AUG måndag-söndag 10-17

chokolatirian_1200_02

Choklad & pralinprovning
Vill ni boka in er för en härlig stund i chokladens värld?

Carina med medarbetare tar emot slutna sällskap på Choklad & pralinprovning där ni får smaka på vit, ljus samt mörk choklad i olika kakaohaler, samt 6 olika praliner. Man pratar om kakaobönans historia, choklad och pralintillverkning. Provningen tar ca 1 timme & 15 minuter och den hålls i vår lokal på Norrvikens trädgårdar.

Chocolaterian Norrvikens trädgårdar kan även komma till Er. Kontakta dem för prisförslag. Ett bra tips för möhippa, svensexa, födelsedagar, kill eller tjej-gänget eller företagsevent.

Priser:
6-10 personer 400 SEK per person
11-20 personer 350 SEK per person

Chokladtillverkningskurs
6-10 personer 500 SEK per person

Vi tillverkar chokladkakor och praliner under ca 2 timmar. Varför tempereras chokladen? Vart kommer chokladen ifrån? Och mycket mer. Vi kokar tryffel och fyller pralinskal samt får med oss en påse med 10 praliner samt egentillverkade chokladkakor med oss hem!

Kontakt

Carina för frågor och bokning; 0735044646

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet