Piga nu AB

Om företaget

Piga nu AB
Sibiriegatan 2
30250 Halmstad
Tel: 035-124524
E-post: info@piga.nu
Webbplats: http://www.piga.nu

Öppettider

Måndag – fredag 7-16
Kontoret bemannat 8-15


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Det är här hos oss som ni har chansen att anlita er nyckel till vardagslyx våra fantastiska pigor. Vi hjälper er på ett tryggt och professionellt sätt med er städningen i hemmet, på kontoret, sommarstugan eller varför inte underlätta flytten så att ni kan fokusera på ert nya hem? Vi finns här för er för att underlätta er vardag. Tillsammans arbetar vi igenom det objekt vi har fått till förfogande och planerar så att vår tid hos er används så effektivt som möjligt. Piga Nu, vill uppmärksamma att vi finns i Laholms kommun. Och levererar vardagslyx (städtjänster) utan några krångliga avtal eller framkörningsavgifter vi utgår från Laholm. Det är tryggt och smidigt med samma personal.

Piga Nu, startades 2006 och sedan dess har vi utvecklat ett företag som erbjuder dig högsta kvalitet till ett rimligt pris. Vi levererar vardagslyx till dig som bor i Halmstad med omnejd, Laholm, Båstad, Bjärehalvön, Ängelholm, Helsingborg.

Boka ditt vardagslyx redan idag.

 

 

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp “Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet