Salong Damas

Om företaget

Salong Damas
Östertullsgatan 17
31230 Laholm

Mobil: +46 72-871 69 51

Öppettider

Måndag -fredag 10-18:30
Lördag 11-18
Söndag stängt


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Salong Damas ligger på Östertullsgatan i Laholm och är en frisör /barberare för alla herrar och damer.  Välkomna att göra behandlingar hos oss. Salong Damas öppnade april 2016 efter att ha varit frisör i flera år i Syrien. Jag som kommer ta hand om er heter Mohammed Bassam Khalaji. Han är även duktig på ”trådning”, alltså, när du tar bort har från ansiktet kinder, ögonbryn, m.m med hjälpt av typ sytråd som snurras. Trådning blir som pincett du drar bort hela hårroten. Sen blir de bättre med trådningen då det är raka linjer…

 

 

LÄGG TILL DITT FÖRETAG, DIN FÖRENING ELLER LÄGG UPP DAGENS LUNCH OM RESTAURANG ELLER HYR UT DIN STUGA!
Lägg till ditt företag, din förening eller lägg upp ”Dagens Lunch” om restaurang eller hyr ut din stuga på Lovelaholm.se. kostar 500 kr per år för företag, annars är allt gratis!
Välj vad du vill lägga upp här

EVENEMANG ÅRET OM PÅ LOVELAHOLM.SE
I Laholm händer det mycket – vi lägger upp så mycket vi hinner med. Se Evenemang just nu här! Hjälp oss gärna med att sprida vad som händer i Laholm. Vi är glada för all hjälp vi får. Och det behöver inte alls vara från företag bara. Det går lika bra om du är privatperson eller någon förening.
Registrera ett evenemang genom att fylla i vårt webbformuläret här!

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet