Laddar

Shala Hala Yogastudio & Yogaskola

Företag -

  • Plats

    Boarpvägen 133
    Båstad
  • 513 visningar

Där traditionell och modern yoga möts!

Shala Hala Yoga i Båstad grundades 2012 på Bjäre i syfte att stödja och främja medvetenhet och sinnesro i det omgivande samhället. Shala Hala erbjuder en mängd metoder för att hjälpa dig att uppgradera och bibehålla bästa möjliga hälsa. Shala Hala Yoga i Båstad erbjuder en vänlig och helande miljö oberoende om du vill förbättra ditt fysiska och mentala välbefinnande eller om du lider av smärtor eller utmattningssyndrom.

Shala Hala i Båstad är öppet året om!

OM Shala Hala
Shala Hala öppnades 2012 och är en yogastudio för alla. Studion har öppet året om och på här möts både modern och traditionell yoga. Shala Hala ägs och drivs av Laila Svensson och är ett resultat av Lailas alla möten med olika yogastudios runt om i världen. Laila har tagit alla intryck från allt hon upplevt och skapat något alldeles extra mitt ute på Bjäre.

OM Laila
Laila har sina rötter inom frisör- och modebranschen och har drivit egna salonger och arbetat som utbildare både för Lòreal och Redken. 2010 tog Laila en Master inom strategi- och affärsutveckling och jobbade under några år, som Change Coordinator, på Ikea IT.

Under 90-talet reste Laila med ryggsäcken på ryggen, genom stora delar av Asien. Indonesien blev det land där Laila återkom vid flera längre tillfällen och även arbetade som guide. En resa som verkligen tog Laila på den inre resa som ligger i grund till hennes livserfarenhet och gjort henne till den jordnära yogamänniska hon är idag. Resor och erfarenhet som helt klart influerar Lailas guidning på mattan.

 

BESÖK LOVELAHOLM´S SYSTERSAJTER
ListitSweden.se & HittaUpplevelse.se
Där kan du hitta och få tips om resor, upplevelser, evenemang, besöksmål och sevärdheter.
Klicka på banner nedan eller klicka på deras namn här ovanför.
Du kommer även till ListitSweden.se genom att klicka på bannern här nedanför!

På kartan

Shala Hala Yogastudio & Yogaskola

Boarpvägen 133
26995 Båstad

Vägbeskrivning

Om företaget

Shala Hala Yogastudio & Yogaskola
Boarpvägen 133
26995 Båstad

Övrig information Shala Hala i Båstad är öppet året om

Kontaktinformation 0702869555
laila@shalahala.se

Besök webbplats