Sjömansboden

Om företaget

Sjömansboden
Hov 604 Sofiehed
312 94 Laholm

Mobil: 070-2155340
E-post: info@sjomansboden.se
Webbplats: http://www.sjomansboden.se

Öppettider

Beställning per telefon och mail.


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Sjömansboden är ett litet familjeföretag som ligger i utkanten av Laholm. Vi har specialicerat oss på hantverk såsom sjömansarbeten och sömnad av mössor mm. Malin har alltid tyckt om att sy och när vi fick vårt tredje barn köpte vi en overlocksymaskin och hon började sy lite mössor, halsdukar och snuttefiltar som lämnades som presenter till bekanta. Intresset ökade och i dagsläget syr vi upp på beställning och vår policy är att endast köpa in lite av varje tygsort för att det inte ska finnas för många lika mössor mm. Därför är det med reservation av slutförsäljning av de olika tygerna.

Henrik som arbetar med sjöfart har ett stort intresse av sjömansarbeten och har blivit tillfrågad om hjälp många gånger. Detta resulterade i att vi startade detta företaget. Han gör bland annat servettringar, nyckelringar, flaskunderlägg i naturhampa både tjärat och otjärat. Det går även att beställa större saker såsom trappräcken mm.

Kontakt
Telefon Henrik: 072-3953926
Telefon Malin: 070-2155340

Vi innehar F-Skattsedel

 

 

Vill du också medverka med ditt företag på LoveLaholm.se?
Registrera ert företag helt kostnadsfritt genom att fylla i vårt webbformulär här!

Välkommen!
Team LoveLaholm

Besök gärna vår systersajt också, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet