Laddar

Solstickan Mellbystrand

Företag -

 • Erbjuder

  Dagens lunch
 • Öppettider

  Måndag-söndag 8-20
 • Plats

  Kustvägen.152
  Mellbystrand
 • 575 visningar

Solstickan ligger endast 150 meter bort från en av Sveriges längsta sandstränder. På Solstickan har du möjlighet att bo i hotellrum, på klassiskt men mysigt vandrarhem eller i en egen stuga. Vi som arbetar på Solstickan vill att gästerna ska ha det så bra som möjligt under vistelsen och vi ser fram emot att ta emot er.

I Solstickans närområde finns butiker, restauranger, swimmingpool, golfbanor och tennis- och padelbanor. Det finns cykelvägar till Laholm och Båstad, de passerar precis utanför vandrarhemmet. Det gör även Kattegattleden, den 39 mil långa havsnära cykelleden mellan Helsingborg och Göteborg. För den som är fiskeintresserad har Lagan ett av landets bästa lax- och öringvatten. För den som vill promenera finns flera närliggande strövområden och naturreservat, men varför inte passa på att sträcka på benen på Sveriges längsta sandstrand. Välkommen till sommarparadiset!

Lunchmeny - Vecka 28

På kartan

Solstickan Mellbystrand

Kustvägen.152
31261 Mellbystrand

Vägbeskrivning

Om företaget

Solstickan Mellbystrand
Kustvägen.152
31261 Mellbystrand

Öppettider Måndag-söndag 8-20

Övrig information Öppetider kan variera under lågsäsongen.
Kontakta gärna till 0430-25220
Hotell, vandrarhem, stugor, restaurang, konferens, lägerversamhet, café, öppet året runt
Vägbeskrivning:
Kör av vid avfart 41 på E6 till Mellbystrand och kör genom rondellen till Kustvägen, sväng söderut, efter ca 1 km ligger vandrarhemmet "Solstickan". Bra skyltat.

Kontaktinformation 043025220
info@solstickan.com

Besök webbplats