Hotell Strandpensionatet

Om företaget

Hotell Strandpensionatet
Stora Strandvägen 3
31272 Skummeslövsstrand
Tel: 0430-20940
Mobil: 076-5699362
E-post: info@strandpensionatet.se
Webbplats: http://www.strandpensionatet.se/

Öppettider

Fredag 12-16
Lördag 12-16
Söndag 12-16


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Ny ägarinna till Strandpensionatet, Malin Bengtsson

I sommar ska den nya ägarinnan till Strandpensionatet, Malin Bengtsson, ha ett ”dagens lunch erbjudande” med en rätt med specialpris är tanken. Malin, kommer också att lägga om konceptet en aning och erbjuda lite enklare mat. Ni kommer kunna njuta av exempelvis goda räksmörgåsar, härliga kött och fiskrätter med en touch av det asiatiska köket, men även mycket, mycket mer!

Uppdatering
Vi utökar nu sortimentet lite, detta för att det blev så populärt i måndags på smygpremiären, STORT tack för det! ⭐️ Ni kommer under helgen kunna både fika samt äta lättare lunch. Vi erbjuder varma panini med olika fyllningar, både att äta på plats samt ta med. Hoppas vi ses!

P.S Är ni sugna på frukostbuffé på söndag kan ni ringa och boka bord. Frukostbuffé serveras från 07:00-10:00, ring 0430-20940, pris 85 kr per person.


Nya ägarinnan till Strandpensionatet, Malin, Foto; Katarina Schlick

Vem är då Malin?
Malin Bengtsson, är en Båstadtös på 27 år, ursprungligen från Halmstad men uppvuxen i Båstad. Har sedan hon började sommarjobba när hon var ca 13 år gammal på ett eller annat sätt alltid hamnat inom hotell och restaurangbranschen, första jobbet gick ut på att strö pärlsocker på kanelbullar ?? De senaste sex åren har jag jobbat på Pensionat Enehall. Malin, älskade sitt Enehall. Men nu har hon fått denna otroligt fantastiska möjlighet att ta över Strandpensionatet i Skummeslövsstrand! Så var nu med och stöd henne och besök Strandpensionatet så ofta ni bara kan!

Strandpensionatet728

Vägbeskrivning
Endast 2,5 km från E:6an och ca 10 minuters bilfärd till både Båstad och Laholm. Båstad nås även via cykelväg längs havet.

Kollektivtrafik
Ängelholms flygplats 25 minuter.
Laholms tågstation 10 minuter
Buss hållplats 400 meter.

Kontakt & Bokning
Telefon: 0430-20940 för att boka ditt bord eller boende.

Sociala medier
Hotell Strandpensionatet finns även på Facebook!

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka HÄR eller på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Sök Upplevelser i Sverige

Lunchmeny - Vecka 48

Lunchmeny saknas för denna vecka.

Hoppa till verktygsfältet