Surfia & Weku Data – Telefoni, bredband och allt inom IT-miljö

Om företaget

Surfia & Weku Data – Telefoni, bredband och allt inom IT-miljö
Lantmannagatan 6
312 32 Laholm
Tel: 020 - 10 00 44
E-post: info@surfia.se
Webbplats: https://www.surfia.se/

Öppettider

Vardagar: 08.00 – 17.00
Lunchstängt: 12.00 – 13.00


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Wekudata tillhandahåller kompletta lösningar för att effektivisera för Ert företag.Företaget består av kunniga och engagerade medarbetare. Vi har kompetens inom samtliga områden alltifrån hosting, bredband, affärssystem, IP telefoni till online backup. Vi har lång erfarenhet och ser till att din IT-miljö tas om hand till ett rimligt pris med hög säkerhet.

Surfia, som är en del av Weku Data, är en operatör som levererar mobil kommunikation, telefoni, datakommunikation och bredband. Surfia har ett brett utbud av mobila och ip-baserade tjänster. Vi sätter kunden i fokus och erbjuder framtidens tjänster redan idag. Kontakta oss idag!

Jennifer, här ovanför, är  innesäljare/utesäljare för bredband och telefoni till privatpersoner. Så om du har fått in fiber, maila in till oss info@surfia.se eller ring 020-100044

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Spara

Spara

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet