Tyglust

Om företaget

Tyglust
Storgatan 7
312 30 Laholm
Tel: 0430-123 60
E-post: info@tyglust.se
Webbplats: http://www.tyglust.se/?

Öppettider

måndag-fredag 10.00-18.00 och lördag 10.00-14.00


Kategorier

På kartan

Tyglust är en komplett sybehörsaffär med knappar, band, tråd och tyg. Här kan du lämna in kemtvätt och vi utför ändringar och syr kläder på beställning. Hos Tyglust hittar du allt för din textila kreativitet! Vi har en välsorterad sybehörsavdelning där du hittar alla tillbehör du kan behöva. Saxar, trådar, band, mellanlägg, knappar och mycket mer.

Vår tygavdelning är alltid full av det senaste inom modetextil och hemtextil. Vi satsar mycket på tyger för klädsömnad och därför har vi ett stort utbud av allt från trikå till fleece, lin och festtyger. Inom hemtextil hittar du tyg för både ute och inne, vaxduk, färdigsydda varor och såklart Hastas hela sortiment av gardinstänger, knoppar och tillbehör! Och hos oss får du naturligtvis all vår kunskap, service och kvalité!

På torsdagar mellan 15.00-18.00 har vi drop-in Syakut! Då har vi personal till hjälp med dina sybekymmer. Har du kört fast? Vill du veta hur man syr i en dold blixtlås? Eller bara ha hjälp att prova? Då hjälper vi dej med tips och råd så att ditt projekt blir perfekt! Vi har ingen möjlighet att låna ut symaskiner för sömnad, men vi hjälper dej vidare med ditt projekt så att du kan sy hemma.

 

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet