Välkomna till Mellby Hundhall, en ny hundhall i Laholm!

Om företaget

Välkomna till Mellby Hundhall, en ny hundhall i Laholm!
Mellby Bygatan 12b
31296 Laholm
Tel: 070-996 81 56
Mobil: 070-996 81 56
Webbplats: http://www.mellbyhundhall.se/


Kategorier

Ämnesetiketter

På kartan

Foto/Källa; Nancy Sticke/Pixabay

Mellby Hundhall´s lokal är cirka 300 kvadratmeter stor och har en träningsyta på 220 kvadratmeter med ett stöt- och ljuddämpande underlag. Tidsbokning sker på nätet. Det finns gott om redskap att låna för den som tränar. Allt från rallylydnadsskyltar och koner till apportbockar i olika storlekar.

Man kan hyra som privatperson eller som grupp. Hallen passar bra även för instruktörer som vill hålla kurser. När man hyr lokalen har man också tillgång till ett samlingsrum och ett minikafé, och lokalen även kan nyttjas för utställningar.  Inte bara på hundar utan även utställningar för katter, kaniner och höns, säger Venke, ägarinnan till hallen. Hon är även en etablerad hovslagare.

I HALLEN finns även hundburar som Venke egentillverkat av hennes far, Anders, gamla lagerhyllor. Där kan den som eventuellt har flera hundar med sig placera den ena hunden medan man tränar den andra.

Eller så placerar man hunden där medan man tar en fikapaus och umgås med andra hundägare, säger Venke och berättar att hon hoppas att Mellby Hundhall kan bli en social mötesplats för människor som gillar att träna sina hundar.

Venke fortsätter berätta;

Mellan 14 och 19 på tisdagar och torsdagar har jag något som heter ”Träna tillsammans” och då är det även öppet för att komma hit och titta. Jag har även startat en grupp på Facebook som heter Laholms hundvänner som jag hoppas kan bli en samlingsplats för hundfolk i och runt Laholm.

Hundfotografering
Mellby Hundhall, vill ha en ännu finare lokal med hjälp av stora tavlor på traktens vackra hundar, därför kommer det att byggas upp en fotostudio i hallen för gratis hundfotografering. Tina Blomberg är en fantasifull fotograf från Impa photo & art. Se hennes fantastiska bilder på www.impaphoto.com

Vill DU ta med DIN/DINA hundar för fotografering? Boka tid på vår bokningssida www.mellbyhundhall.se, eller via bokningsknappen här på vår facebooksida. På bokningssidan hittar du även vilka bildpaket som finns att beställa om du vill köpa bilder.

 

Sprid gärna till era vänner och välkomna att gilla Mellby Hundhall för att se allt som händer här!

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige
Hoppa till verktygsfältet