LOVELAHOLM.SE – LAHOLMS EGEN GUIDE MED HJÄRTA FÖR BYGDEN!

Vi är en oberoende lokal och privat portal som bevakar evenemang, nöje och större händelser i Laholm. Vi har levt och bott i Laholm största delen av våra liv. Därmed känner vi starkt för vår lilla mysiga stad och omgivningarna här. Vi är också lätta att nå för de företag som vill kontakta oss.

Vad erbjuder vi?
Genom att samla alla aktiviteter, evenemang, sevärdheter, föreningar och företag i vår kommun på en portal, kan medborgare och turister lättare hitta just den restaurang eller aktivitet de söker. Till företag erbjuder vi en smidig och helt kostnadsfri lösning  till att synas online. Därutöver erbjuder vi annan form av marknadsföring i form av väl synliga banners till en billig peng. För restaurangerna i staden erbjuder vi vår mobilvänliga tjänst, “Dagens lunch“.

Varför välja oss?
Vi jobbar kontinuerligt med att öka synligheten för företag. Vi finns alltid tillgänglig för er vid eventuella frågor och support. Vi är ett litet lokalt företag med hjärta för bygden! Ingen annan än vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. LoveLaholm.se är vårt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre.

Vision?
Medverka till att göra Laholm till en attraktiv stad att leva, bo i och besöka.

Hur kontaktar man er?
Du når oss genom att klicka här på texten “Kontakt“, eller längst uppe till höger i toppmenyn. Där finns mer information. Du kan endast kan nå oss via e-post. Detta är en av grundstenarna i vår affärsidé som gör det möjligt att erbjuda en gratis presentationssida för företag, att erbjuda lägga till helt gratis, evenemang, sevärdheter, stugor, föreningar, restauranger och “Dagens lunch“. Du kan alltså inte nå oss per telefon och vi ringer inte heller upp dig. All kommunikation sker till 100% med e-post. Vi hoppas att du känner det är ok för dig. Vi svarar dig snarast via mail.

“Lättföretagare”
Carl Stridsberg, idag pensionär, äger och driver LoveLaholm.se.  Är även en så kallad “lättföretagare” via CoolCompany


Carl Stridsberg. Foto; Rebecka Bertilsson

Var lägger man till sitt företag? Sin förening? Evenemang & Sevärdheter?
För att lägga upp ditt företag eller förening eller för att lägga in något evenemang eller en sevärdhet du vill dela, använder du den här sidan, “Lägg till innehåll/Presentation.

Sponsrade inlägg:
Företag betalar mig vid enstaka tillfällen för att skriva ett visst blogginlägg där jag nämner och länkar till dem. Jag säljer bara innehållsannonsering som passar på bloggen. Och då gärna inlägg i samarbete med företag jag verkligen gillar och har bra erfarenheter av.

Här lite av vad jag kan erbjuda er att synas med på LoveLaholm.se:
1. Redaktionella samarbeten som publiceras på LoveLaholm.se eller på bloggen.
2. Recensioner av till exempel produkter, tjänster, aktiviteter och böcker på bloggen.
3. Material till era egna kanaler i sociala medier eller annan marknadsföring.

Representerar du ett företag, förening, organisation eller en privatperson, som du tror kan vara relevant och intressant för mig och mina läsare? Hör gärna av dig till mig via mail så diskuterar vi helt förutsättningslöst hur vi eventuellt kan samarbeta!

Pressutskick
Jag tar gärna emot pressutskick av produkter men kan aldrig garantera utrymme eller uppmärksamhet av dem på LoveLaholm.se eller dess blogg. Vill du skicka något till mig bör du alltid kontakta mig först


STATISTIK ÖVER LOVELAHOLM.SE BESÖKARE UNDER 2018

Totalt / Januari – December 2017
LoveLaholm.se hade ca 100 000 besökare år 2017.

Nu i Juli 2018 hade vi 12 438 besök så besöksfrekvensen är stadigt ökande …

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och länkkatalogen Sverigesurfen.se
HittaUpplevelse.se (hU) är en mycket nischad sajt om upplevelser! hU förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Sverigesurfen.se är en liten enkel länkkatalog som varit med på nätet sedan 2002. Det är helt gratis att lägga in en länk med kort beskrivning om sin hemsida eller blogg.

Förutom dessa tre webbplatser äger jag även https://listitsweden.se men den håller som bäst min gode vän och webbutvecklare, Mattias, på att utveckla, koda ett nytt tema, nya funktioner med mera för att så att säga modernisera den. Så fort den är klar kommer vi att erbjuda synlighet på den också. Vi återkommer med mer om den så fort den är uppdaterad…

Hoppa till verktygsfältet