LOVELAHOLM.SE – LAHOLMS EGEN GUIDE MED HJÄRTA FÖR BYGDEN!

Vi är en oberoende lokal och privat portal som bevakar evenemang, nöje och större händelser i Laholm. Vi har levt och bott i Laholm största delen av våra liv. Därmed känner vi starkt för vår lilla mysiga stad och omgivningarna här. Vi är också lätta att nå för de företag som vill kontakta oss.

Vad erbjuder vi?
Genom att samla alla aktiviteter, evenemang, sevärdheter, föreningar och företag i vår kommun på en portal, kan medborgare och turister lättare hitta just den restaurang eller aktivitet de söker. Till företag erbjuder vi en smidig och helt kostnadsfri lösning  till att synas online. Därutöver erbjuder vi annan form av marknadsföring i form av väl synliga banners till en billig peng. För restaurangerna i staden erbjuder vi vår mobilvänliga tjänst, “Dagens lunch“.

Varför välja oss?
Vi jobbar kontinuerligt med att öka synligheten för företag. Vi finns alltid tillgänglig för er vid eventuella frågor och support. Vi är ett litet lokalt företag med hjärta för bygden! Ingen annan än vi som bor i Laholm kan marknadsföra orten bättre. LoveLaholm.se är vårt lilla bidrag till att sprida en bild över livet i Laholm. Ju fler som känner till och uppskattar Laholm, desto bättre.

Varför annonsera hos oss?
Det är viktigt att synas. På LoveLaholm.se sticker du ut ur bruset. Vi ger dig en fantastisk möjlighet att HELT GRATIS exponera ditt turistföretag eller besöksmål. Du lägger in din presentation via ett formulär som är mycket enkel att hantera. LoveLaholm.se innehåller många sökbara besöksmål. Dagligen utförs 100-tals sökningar och våra annonsörer görs synliga först och överst i de resultat som presenteras för besökaren. Våra sidor fungerar på alla surfprylar – smartphone, surfplatta eller dator! Sidorna känner av vilken enhet som ansluter och presenterar informationen på bästa sätt för just den skärmstorleken. Det kallas responsiv design.

Facebook
Vi är aktiva på Facebook och försöker gynna våra kunder genom att publicera länkar eller nyheter till alla “Gillare”. Gå gärna in och “Gilla” oss du också. På så sätt får du en bra uppfattning om våra aktiviteter.

Twitter
Även här är vi aktiva genom att twittra om nyheter och andra intressanta händelser inom svensk turism. Vi brukar regelbundet twittra när vi publicerar nya blogginlägg. Följ oss gärna på Twitter så följer vi er.

Vision?
Medverka till att göra Laholm till en attraktiv stad att leva, bo i och besöka.

Vem står bakom LoveLaholm.se – Vem är kontaktpersonen?
Jag som äger och driver LoveLaholm.se heter, Carl Stridsberg. Det är också mig du kontaktar i olika ärenden. Får lite hjälp av min dotter, Rebecka, i mån av att hon har tid. Hon jobbar helt ideellt med egna artiklar, bilder. Själv fakturerar jag mina kunder/annonsörer via CoolCompany

Mattias, webbutvecklare, wordpressguru och god vän, står för kodning, utveckling och det tekniska.

E-post som enda kontaktväg
Du når oss genom att klicka här på texten “Kontakt”, eller längst uppe till höger i toppmenyn. Där finns mer information. Jag har valt att ha e-post som enda kontaktväg. Du kan inte nå mig per telefon, och jag ringer ej heller upp dig, utan all kommunikation sker enbart via e-post. Detta gör att jag kan arbeta på ett effektivt sätt, utan dyra kostnader för telefonabonnemang. Jag kan också arbeta på valfria tider utan att vara uppbunden av telefon. Detta är en av grundstenarna i min affärsidé som gör det möjligt att erbjuda en gratis presentationssida för företag, att erbjuda att lägga till helt gratis, evenemang, sevärdheter, stugor, föreningar, restauranger och Dagens lunch“. Du kan dock känna dig trygg med att kontakta mig via e-post – jag svarar alltid på all e-post inom 24 timmar – oftast bra mycket snabbare än så!

Var lägger man till sitt företag? Sin förening? Evenemang & Sevärdheter?
För att lägga upp ditt företag eller förening eller för att lägga in något evenemang eller en sevärdhet du vill dela, använder du den här sidan;
Lägg till innehåll/Presentation.

Sponsrade inlägg:
Företag betalar mig vid enstaka tillfällen för att skriva ett visst blogginlägg där jag nämner och länkar till dem. Jag säljer bara innehållsannonsering som passar på bloggen. Och då gärna inlägg i samarbete med företag jag verkligen gillar och har bra erfarenheter av.

Här lite av vad jag kan erbjuda er att synas med på LoveLaholm.se:
1. Redaktionella samarbeten som publiceras på LoveLaholm.se eller på bloggen.
2. Recensioner av till exempel produkter, tjänster, aktiviteter och böcker på bloggen.
3. Material till era egna kanaler i sociala medier eller annan marknadsföring.

Representerar du ett företag, förening, organisation eller en privatperson, som du tror kan vara relevant och intressant för mig och mina läsare? Hör gärna av dig till mig via mail så diskuterar vi helt förutsättningslöst hur vi eventuellt kan samarbeta!

Pressutskick
Jag tar gärna emot pressutskick av produkter men kan aldrig garantera utrymme eller uppmärksamhet av dem på LoveLaholm.se eller dess blogg. Vill du skicka något till mig bör du alltid kontakta mig först


STATISTIK ÖVER LOVELAHOLM.SE BESÖKARE UNDER 2018

Totalt / Januari – December 2017
LoveLaholm.se hade ca 100 000 besökare år 2017.

2018
Nu i Juli 2018 hade vi 12 438 besök så besöksfrekvensen är stadigt ökande …

2019
I genomsnitt under 2019, har vi haft 5000 unika besökare per månad. Vi hade en topp under juli på över 7000 unika besökare. Hittills har LoveLaholm.se haft 48618 unika besökare under 2019.

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se!
Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Hoppa till verktygsfältet