Visar innehåll märkt "aktivitet"

Visit Halland och destinationerna i Halland tipsar om platser att surfa, lära sig surfa – eller bara hänga med surfarna.

Läs mer


Isaberg avslutade precis en god skidsäsong med 72800 gäster, med mycket snö och ovanligt kallt i januari och februari. Det blev en klart godkänd vinter. Pandemibegränsningarna bidrog dock till att intäkterna blev lägre, men samtidigt skapades mer plats i backen och gästen fick en bättre skidupplevelse. Denna vinter i pandemi blev annorlunda för Isaberg och dess medarbetare. Begränsningarna gjorde så klart att det blev mindre att göra i tex restaurang Toppstugan som tagit bort 50% av sittplatserna i restaurangen, och därutöver uteblev besök av både skolklasser och danskar. Det faktum att danskarna, som normalt står för 60% av gästbesöken, hade inreseförbud gjorde att stugbyn/camping inte hyrdes ut i samma nivå som tidigare säsonger.

Läs merPå Kvarnen har man under sommaren möjlighet att delta i deras många roliga aktiviteter. I den gamla kvarnbyggnaden öppnar de varje sommar dörrarna till sin restaurang och café, där det dessutom kommer vara livemusik, workshopar för barn och vuxna, butik, loppis och galleri.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet