Visar innehåll märkt "app"

Naturen har mycket att erbjuda den friluftsintresserade och Sverige och övriga Norden har gott om naturområden, djurliv och friluftsliv att uppleva. Numera finns det ju dessutom många olika digitala verktyg att använda sig av. Här är några intressanta appar inom friluftsliv som du kan ha mycket nytta och glädje över när du besöker naturen.

Läs mer


Appen A day in Halland är nu uppdaterad och fylld med bland annat härliga naturupplevelser för senhösten. Den populära appen laddades under sommaren ner av 55 000 personer. 2020 har varit ett väldigt annorlunda år och vi har alla varit tvungna att hitta på nya aktiviteter och nya sätt att umgås.

Läs merNär du är ute med dina vänner kan ibland uppdelningen av olika kostnader bli komplicerad. Delar du kostnaden jämnt eller specificerar allas drycker och entréer? Hur mycket ska varje person betala? Och ska ni dela upp större räkningar som hyror, verktyg och maten, ja då kan det bli komplicerat.

Läs mer


Nu är julhelg och nyår över och det har vankats julbord, Kalle Anka och julklappsutdelning, nyårslöften har avgivits och Trettonhelgen är över också. Någon eller ganska många har säkert fått hårda paket som surfplattor och mobiler. Själv hade jag önskat mig den senaste Sony Xperia Z5 Premium. Man ska ju sätta upp något på sin önskelista. Dessutom var det ju ingen idé att önska sig skidor och pjäxor denna vintern. Bättre då med vattenskidor. Fast vintern kom ju ändå till sist.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet