Visar innehåll märkt "besöksnäringen"


Samtidigt som jag jobbar på med att förmedla besöksmål och vackra platser i vårt vackra Sverige i våra olika landskap, via min sajt ListitSweden.se, försöker jag hålla lite koll på det lokala via min lovelaholm.se – Lokalt är ju hetare än någonsin!

Läs mer
För dig som är företagare i Halland och som möter stora utmaningar på grund av Corona finns nu ett stöd, samlat under namnet ”Tillsammans för Halland”. Fokus ligger på rådgivning, affärsutveckling och finansiering. 

Läs mer


Hur ska besöksnäringen få en fortsatt positiv utveckling? Det ska politiker, tjänstemän och besöksnäringens aktörer från hela Halland kraftsamlas kring onsdagen den 17 februari. Då bjuder organisationerna Svensk Turism, Arena för Tillväxt, Svensk Handel, Tillväxtverket, Visita och Visit Sweden tillsammans med Region Halland in till ett möte. Vi på LoveLaholm.se har dock förhinder att medverka!

Läs mer


Trots att stora delar av juni och juli regnade bort kan besöksnäringsföretagen i Västsverige se tillbaka på en lyckad sommar. Hela 51 procent av företagen som deltar i Turistrådet Västsveriges undersökning Besöksnäringsindex har ökat omsättningen under sommarmånaderna, gentemot samma period 2014. Endast 13 procent rapporterar om en minskad omsättning.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet