Visar innehåll märkt "böcker"

ÅRETS JULKLAPP? Välkommen in på Wilda ekologiskt! Var med och tävla om ett presentkort på 1000:- genom att gissa bandets längd på julklappen! Ju fler butiker du handlar i ju större chans att vinna!

Läs mer


På bara några veckor har hösten på allvar gjort sitt intåg och helt plötsligt känns de varma sommardagarna väldigt avlägsna. Även om oktober och november ofta kan kännas som deppiga månader så finns det gott om saker att hitta på i Laholm. Nedan tipsar vi om olika aktiviteter som kan ljusa upp de mörka höstdagarna.

Läs merFjällområdet Jotunheimen består av drygt 200 toppar över 2 000 meter! Högst är Galdhøpiggen 2 469 möh. Här finns också den smala leden längs Besseggen, Norges populäraste tur med en blå och en grön sjö på var sida om bergskammen.

Läs mer


En fotovän till mig, Lennart Johanzon, tipsade om hur turistbyrån i Åhus använde sig av ”rullande turistbyrå”. Det tycker jag verkar vara en bra idé som kanske även Laholms Kommun, kunde kika på? Det är ju populärt att cykla idag och det är ju även ett synnerligen bra sätt att nå turisterna på nu i sommar! Eller vad tycker ni på turistbyrån i Laholm? Kanske något att fundera på om inte till i år så till nästa säsong?

Läs mer


Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se info En riktig bokhandel, en bokhandel där böckerna står i centrum. En fristående bokhandel där varje bok är utvalda av ägarna. Prioriterar böcker som är ett hantverk som kanske tagit år att skapa och som lever länge. Laholms bokhandel är en personlig bokhandel som drivs av passion för böcker och läsande. Man bjuder ofta och gärna in författare till bokhandeln, dessa kvällar blir fort fullsatta och är alltid mycket berikande. De spelar ingen roll om det är lokala författare eller de mest kända – alla har en historia att berätta. Man har en mycket välsorterad avdelning med barn- & ungdomsböcker…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet