Visar innehåll märkt "bohuslän"

Den glimmar nästan som ny, men guldringen som i dagarna påträffades i Tanum är från folkvandringstid. Det betyder att ringen är sisådär 1.500 år gammal!

Läs merAll heder till Laholms Kommun, som röstade ner ett förslag om tiggeriförbud i Laholm. Laholms kommun valde att avslå motionen med bedömningen att det ”knappast kan hävdas” att förekomsten av tiggeri i kommunen är så omfattande att det stör den allmänna ordningen eller säkerheten. Nu kan de fattiga som sitter på våra gator få fortsätta be om hjälp för att försörja sina familjer de lämnat i sina hemländer.

Läs mer


Trots att stora delar av juni och juli regnade bort kan besöksnäringsföretagen i Västsverige se tillbaka på en lyckad sommar. Hela 51 procent av företagen som deltar i Turistrådet Västsveriges undersökning Besöksnäringsindex har ökat omsättningen under sommarmånaderna, gentemot samma period 2014. Endast 13 procent rapporterar om en minskad omsättning.

Läs merSåg programmet ”Mitt i naturen” där man dök för att kolla botten på olika platser i Bohuslän. I Smögen var botten helt täckt med burkar och otroligt mycket skräp! Antar att det mestadels är turister som kastar ut skräpet. Tänk att man tar så lie ansvar för vår vackra natur? Det är skrämmande.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet