Visar innehåll märkt "borås"

Du har väl inte glömt att köpa en äventyrlig kärlekshälsning och att överraska med ett presentkort från Upzone Äventyrsparker? Upzone äventyrsparker finns i Borås, Ängelholm, Ullared och i Åhus.

Läs mer


Helgen den 12-13 mars avgörs Götalandsmästerskapen i friidrott i Ryahallen i Borås. Tävlingen är öppen för friidrottare 13-14 år, arrangeras av IK Ymer Friidrott, och lockar upp emot 400 aktiva från hela Götaland till Borås och Ryahallen. Aktiva från inte mindre än 140 kommuner och landskapen Blekinge, Bohuslän, Dalsland, Halland, Skåne, Småland, Västergötland, Östergötland, Gotland och Öland kommer att finnas på plats i Borås under tävlingshelgen.

Läs mer


Nu öppnar Upzone en ny Äventyrspark i Ullared som de söker folk till. Så sök sommarens häftigaste jobb och bli en del av Upzone teamet!  I augusti 2015 öppnar de upp sin nya Äventyrspark i Ullared! De behöver ett helt gäng med glada medarbetare som vill jobba för dem. Och eftersom Ullared inte ligger så långt från Laholm går jag ut med detta här för Tamara.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet