Visar innehåll märkt "butik"


Alla hjärtans dag, i år en onsdag, är en temadag som firas den 14 februari varje år och har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag.

Läs mer


Som de flesta känner till så har Kvarnen i Kornhult fått nya ägare och nu har du under våren och försommaren möjlighet att delta i deras många roliga aktiviteter. I den gamla kvarnbyggnaden öppnar de varje sommar dörrarna till sin restaurang och café, där det dessutom kommer vara livemusik, workshopar för barn, butik, loppis och galleri. Allt detta mitt i den vackra svenska naturen. Som om det inte var nog med detta har man också bed and breakfast öppet för bokningar året runt.

Läs mer


Jessica Svensson, Smyckets Ur & Guld, har valts till “Årets Kvinnliga Entreprenör 2015” på Guldkvällen 2016! Guldkvällen genomförs gemensamt av Laholms företagare och Laholms kommun för att hylla årets mest framstående företag och personer.

Läs mer


Jag har ju vandrat relativt mycket i fjällvärlden i min ungdom. Laholm är en vacker plats men inget slår den storslagna naturen däruppe i Norrland och de nationalparker som finns där.  

Läs mer


AVAvet Veterinärklinik är en modern smådjursklinik som erbjuder hembesök, medicinska utredningar, beteendeutredningar på katt, enklare dagoperationer, förebyggande hälsovård, djurägarutbildningar och liten shop! Kliniken ligger i Skottorp – nära Skummeslövsstrand, Laholm & Båstad.

Läs mer


Foto, Carl Stridsberg, LoveLaholm.se Vallberga Lantmän består av en butiks-, en foderfabriks-, växtodlings- och spannmålsdel. I butiken finns det produkter för trädgården, hem & hushåll, djur, lantbruket, skydd & kläder, verktyg, färg och byggvaror. Foto, Carl Stridsberg, LoveLaholm.se

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet