Visar innehåll märkt "Camping"


Sveriges campingplatser klarade 2020 bra jämfört med många andra inom svensk turism. Det visar årets statistik från SCB när branschorganisationen SCR Svensk Camping summerar 2020. Effekterna av corona-krisen har slagit olika hårt på olika destinationer, men överlag har krisen medfört ett ökat intresse för camping och utomhusupplevelser. Inför 2021 har trenden förstärkts ytterligare och bokningsläget är på många håll i landet mycket bra.

Läs mer


Coronaviruspandemin har i grunden förändrat attityder till nästan allt. Turismindustrin var inget undantag, som drabbades hårdast av 2020. Nästa år visade sig vara inte mindre svårt. Trots de stora svårigheterna i samband med den pågående epidemin vill människor fortfarande resa runt i Världen och besöka okända hörn av vår planet. Vad ska till exempel samma svenskar göra under sin semester, om större delen av Europa idag förblir stängt för resor?

Läs merSomliga somrar är mer begränsade än andra. Ibland kan man inte ge sig ut på utlandssemester, besöka släkten eller dra igång något stort projekt. Vi tänkte i denna artikel ge blygsamma tips på enkla aktiviteter du kan ägna dig åt i vackra Laholm även när du är begränsad i dina semesterplaner.

Läs merVåra namn är Leffe & Ulrika Jönsson. Vi har varit ett par i snart 10 år.Vi bor till vardags centralt i Halmstad i en underbar lägenhet. Vi har tidigare i många år farit rund på olika campingar både i Sverige och Europa.  Vi har under åren haft husbil, men sedan 3 år tillbaka så bestämde vi oss för att ta en säsongsplats på Flammabadets Camping, och då blev det till att byta ut vår husbil mot en KABE Husvagn. Detta är ingenting vi ångrat, utan vi har nu hittat vårt smultronställe. När vi sedan fick möjlighet att ta över campingen, så…

Läs mer


En av mina egna “Smultronställen” i Laholm – Det underbara naturområdet och sjöarna vid Hjörnered! Här finns många vandringsleder, man kan fiska, paddla kanot, tälta och vandra i vackra bokskogar. Kanske klättra ner i Midsommargrottan och träffa “Midsommartrollet”.

Läs mer


En lugn camping för alla åldrar med mycket trevligt sommarprogram! Gullbrannagården är en helårsöppen konferens-, kurs- och lägergård med fyrstjärnig camping. Gården ligger i ett naturskönt område, nära havet, en mil söder om Halmstad. Vi erbjuder flera olika boenden såväl stugor som vandrarhem. Det finns 300 bäddar fördelade i stugor, rum och en lägergård. Det finns sex campingstugor. Stugorna är 16 m2 och har ett rum med två våningssängar, köksplats med kylskåp, kokplatta och kaffebryggare. Kök, dusch och toalett finner du i vårt fräscha servicehus ca 50 meter från stugorna. Vid stugorna finns också en altan med utemöbler. Allmän information…

Läs merMatsalen rymmer ca 250 personer men vi kan duka upp till fler vid behov. Det går också att dela av matsalen för mindre sällskap. Vi använder alltid råvaror av bästa kvalitet och gör allt för att ni skall få en minnesvärd måltid hos oss. Vi kan ordna allt från enklare luncher till fester, vi hjälper dig gärna med idéer för ett lyckat arrangemang. Under sommaren är restaurangen och cafeét öppet där du kan få dagens rätt, en kopp kaffe eller varför inte en pizza från vår egen ugn. Här serveras också sallader, smörgåsar och glass. Vi bjuder alltid på KRAV…

Läs mer


Hur ska besöksnäringen få en fortsatt positiv utveckling? Det ska politiker, tjänstemän och besöksnäringens aktörer från hela Halland kraftsamlas kring onsdagen den 17 februari. Då bjuder organisationerna Svensk Turism, Arena för Tillväxt, Svensk Handel, Tillväxtverket, Visita och Visit Sweden tillsammans med Region Halland in till ett möte. Vi på LoveLaholm.se har dock förhinder att medverka!

Läs mer


Vandrarhemmet som ligger i Mellbystrand, Sveriges längsta sandstrand, rymmer sammanlagt 37 sängplatser i tolv rum fördelade på 2-7 bäddsrum. Toa och dusch finns i korridoren. Det finns även tolv stugor att hyra. samtliga med egen toalett, dusch, pentry, TV och uteplats.  

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet