Visar innehåll märkt "cykelutflykter"

Laholm är en perfekt utgångspunkt för utflykter och många spännande resmål ligger nära. Inför denna sommar ställs vi däremot inför många frågetecken gällande vad för typ av utflykter och andra nöjen vi kommer att kunna njuta av. Coronapandemin gör att våra valmöjligheter gällande rekreation och upplevelser antagligen kommer fortsätta att vara kraftigt begränsade en tid framöver.

Läs mer


Man hittar mycket intressant att skriva om på Facebook och andra sociala medier. Ofta hittar man dessvärre mycket negativt, mycket näthat och elakheter. Men minst lika ofta små fina händelser eller goda  saker människor gör för sina medmänniskor. Idag hittade jag “Cykla utan ålder”, ett ideellt projekt där frivilliga cykelpiloter tillsammans med stadens äldreboenden ser till att äldre kommer ut på cykelturer och får möjlighet att känna vinden i håret!

Läs mer


Nu har det då äntligen bli av. Vi har blivit med elcykel! Frugan och jag har talat om det i många år men nu var det dags. Dels har cyklarna blivit ännu bättre och batterierna starkare och dels har vi själva blivit äldre och då känns det bra att få lite extra hjälp uppför backarna och i motvinden. Och vilken hjälp man får!

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet