Visar innehåll märkt "cyklar"

Lagar, servar, byter, köper & säljer cyklar till riktigt bra priser. Vi hyr och ut cyklar. Hos oss kan du även köpa helt ny cykel samt cykeldelar.     Besök gärna LoveLaholm´s systersajter, HittaUpplevelse.se och ListitSweden.se! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen på HittaUpplevelse och i Sverige på ListitSweden, i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Välkommen in och kika!

Läs mer


Här i Laholm stjäls det också cyklar. Ingen kommun är helt befriad från den här typen av stölder dom drabbar gammal som ung. Enligt Skolundersökningen om brott 2015 uppger en något större andel killar än tjejer att de blivit bestulna på en cykel minst en gång under de senaste tolv månaderna; drygt 16 procent av killarna och nästan 14 procent av tjejerna uppger detta. Majoriteten av dem som uppger att de blivit utsatta uppger att det hänt endast en gång under de senaste tolv månaderna, medan en mindre andel uppger att det skett vid minst två tillfällen.
KÄLLA; brå

Läs mer


Hej alla från Laholm med omnejd! Facebookvänner och icke Facebookvänner! Jo, vi på LoveLaholm.se, har nu en ny “bloggmodul” som min gode vän, tillika webbutvecklare, Mattias, har kodat. Så nu undrar jag om det finns några “därute” som skulle vilja blogga på lovelaholm.se? Ni kan blogga om vad ni vill. Om era höns, bilar, cyklar, ert hus, er familj, er trädgård, om Gamleby, om motion & träning, ja, listan kan bli lång.

Läs mer


Frugan min blev eld och lågor när hon såg dessa vackra cykelväskor och sadelskydd från Jonnes Cykel & Motor! Och den fina vita cykeln passar fint tillsammans med den rödblommiga färgen. Den här cykeln med sin vackra blommiga färg andas verkligen vår och sommar. Skynda er att köpa. De kommer att gå åt fort!

Läs mer


Vi säljer samt lagar och servar cyklar,mopeder och gräsklippare. Uthyrning av cyklar Vi erbjuder 3-växlade fräscha damcyklar med korg,belysning och lås. Verkstad & Service I vår verkstad så reparerar/servar vi det mesta, allt från cyklar, mopeder, fyrhjulingar, gräsklippare, åkare….. Nyhet! Väskor, sadelskydd och ringklockor från Basil. Finns i rött, blått, vitt och svart med vita prickar på. (Cykeln är en vit Ebsen och är extrautrustad med dessa nyheter.) Lite mer av utbudet “Fatbike” 26 tum Denna e-bike finns från 12.900 kr och uppåt beroende av vilket batteri du väljer. finns i svart eller turkos Cyklar för barnen. Jonnes säljer och reparerar även…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet