Visar innehåll märkt "fiber"

Det har pratats om gratis wifi på stranden i Laholm i flera år. Fiberutbyggnaden pågår, och man har länge trott att man ska kunna erbjuda wifi för strandbesökarna i Mellbystrand och Skummeslövsstrand. Målet är att göra stränderna mer attraktiva för besökare, men det har dock inte blivit av på utsatt tid. Problemet var att de nödvändiga fiberledningarna saknades vid kusten.

Läs mer


Nya glädjande nyheter för Laholm – IP-Only slopar krav på anslutningsgrad! Fiberiserar hela kommunens landsbygd! Att alla nu kan få tillgång till fiber är väldigt viktigt för Laholm. Fiber är framtiden! Utvecklingen mot nya e-tjänster går hisnande fort och alla bör hoppa på tåget nu.

Läs mer


Microtec – Din totalleverantör inom IT Idag när IT-tjänsterna blir allt fler och fler erbjuder Microtec, dig som kund allt under ett tak. Man levererar allt från musmattor till hostade serverlösningar. De har även behörighet inom el, tele och larm. Trassel med tekniken hemma eller på företaget? Microtec löser allt från allmänt IT-strul, installationer och kabeldragningar till fiberlösningar. Visste du att de levererar IP-telefoni som är berömd för sin unika stabilitet på svenskutvecklad plattform? Kontakta dem så visar vi hur det fungerar. Deras tekniker pratar användarspråk och är här för att hjälpa DIG. Microtec´s måtto: Det ska bara fungera!  …

Läs mer
Malmö stad har vunnit pris för Årets stadsnät 2015. Priset delades ut vid Svenska stadsnätsföreningens årskonferens den 16 mars. Malmö stad har ett utbyggt stadsnät på ca 40 000 meter fiberförbindelse ….

Läs mer


Blixt & Dunder, vi hoppas på ett under! Som att lilla Ahla får indraget fiber i byn så att alla vi som gillar fart på nätet och slipper darra så fort Tor drar fram över himlen med sin hammare. 

Läs mer


En förutsättning för en levande landsbygd är att få fiber till byn. Då kan boende fortsätta bo och verka på landet. Svenska Stadsnät arbetar med Byalag och samfälligheter som bildats för att få del av Jordbruksverkets landsbygdsstöd via Länsstyrelsen där du bor.

Läs mer


Surfia är en operatör som levererar mobil kommunikation, telefoni, datakommunikation och bredband. Surfia har ett brett utbud av mobila och ip-baserade tjänster. Vi sätter kunden i fokus och erbjuder framtidens tjänster redan idag. Kontakta oss idag! I Laholms centrum surfar du fritt både vid hästtorget och Stortorget. Nätet heter Surfia free Wi-fi och fritt är precis vad det är. Det har skapats i samarbete mellan Wekudata och Laholms kommun. Jennifer, här nedanför, är nyanställd på Surfia/WeKuData. Hon är innesäljare/utesäljare för bredband och telefoni till privatpersoner. Så om du har fått in fiber, maila in till oss info@surfia.se eller ring 020-100044…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet