Visar innehåll märkt "hallandsåsen"


För den som är på besök i Laholm finns det mycket kul saker att hitta på och trevliga ställen att besöka. Ibland kan man behöva en paus eller så får man skjuta upp en utomhusaktivitet på grund av regn. Då kan man behöva lite tips på vad man kan göra på hotellrummet eller i husbilen. Det finns gott om underhållning digitalt, så se till att ha bra Wi-Fi för de regniga dagarna!

Läs mer


Vårt kära Laholm med omnejd har många vackra platser som är värda att fota, för den som intresserar sig för fotografi eller bara tycker att det är roligt att kunna lägga upp fina bilder på sociala medier.

Läs mer


Halländska Laholm har oerhört mycket att erbjuda. Med anor som sträcker sig bortom bronsåldern så knyter området på många satt samman dåtid med nutid. Samtida förändringar och utmaningar har däremot förändrat hur vi kan semestra. Så vad gör man i Laholm 2021?

Läs mer


Sverige är inte ett stort land, men vi har ändå en area på 447 435 km² och det kommer vi långt med. Hela vägen upp till femte plats på de största länderna i Europa.

Läs mer


Nellie, som 2018, tillsammans med sin man och lite vänner, startade mountainbikeklubben Bukten MTB, erbjuder guidning på mountainbike, gravelbike och landsvägscykel samt skräddarsyr träningsläger för klubbar och grupper. Ta kontakt med henne så förverkligar hon dina cykeldrömmar! Turerna komponeras för att passa gruppens specifika önskemål.

Läs mer


Ljung. Foto/Källa; Gaby Stein/Pixabay Högt uppe på Hallandsåsen breder den vidsträckta våtmarken Åstarpe mosse ut sig. En 2,5 kilometer lång markerad vandringsled genom den ostörda vildmarken går över reservatets fastmarksöar. Här vandrar du i naturskogen och kan samtidigt lära dig mer om området genom de små pedagogiska skyltar som är uppsatta längs vägen. Mossen består av ett omväxlande myrlandskap med fuktiga hedar, mossar, sumpskogar och fastmarksholmar. Mossen är ett av landets mest värdefulla våtmarksområden. Chansen är stor att du får syn på en Svart ängstrollslända. Foto/Källa; Harald Matern/Pixabay Ostörd vildmark Det omväxlande myrlandskapet med fuktiga hedar, mossar, sumpskogar och fastmarksholmar…

Läs mer
Arkiv

Hoppa till verktygsfältet