Visar innehåll märkt "höstmarknad"

Lördagen den 25 september kl. 10.00 -14.00 är du varmt välkommen på torgdag med blandat utbud från lokala knallar; viltkött, mejerier, dryck, konfekt, grönsaker, hantverk m.m. 

Läs mer


Närproducerade delikatesser, kalvsafari och äpplekakstävling är smakprov på något av allt som händer på skördefesten den 17 till 19 september. Förra året blev skördefesten inställd på grund av coronapandemin men med lättade restriktioner är det nu möjligt att anordna skördefest igen på Tjolöholm Slott, om än med vissa ändringar för att motverka trängsel.

Läs mer


Tuffande ånglok, rasslande rälsbussar, en pysande kunglig ångvagn, morrande veteranbussar och moderna Krösatåg – möjligheterna till unika reseupplevelser är många under Tågdagarna i Landeryd den 7 och 8 september. Dessutom erbjuds massor av kringaktiviteter för hela familjen!

Läs mer


Höstmarknaden på Laholms Stortorg, blev väldigt lyckad och mycket folk från hela bygden hade slutit upp. Det var nästan lika mycket folk som vid forna marknader som hette ”Bondens Dag” för många år sedan men som numera är historia. Men även då fanns det säkert hemlagad senap att köpa. Fast om just Ottarps senap nedan fanns, låter jag vara oskrivet.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet