Visar innehåll märkt "hundar"

Om du är på jakt efter att adoptera en hund eller något annat husdjur så känner du med största sannolikhet igen dig i att processen är långt ifrån smidig. Krångliga register, dåliga hemsidor, och ofta långa väntetider gör att många blir väldigt otaggade på att gå hela vägen. Som tur är så finns det nu en lösning som gör det mycket enklare att adoptera en ny familjemedlem.

Läs mer


Foto/Källa; Nancy Sticke/Pixabay Mellby Hundhall´s lokal är cirka 300 kvadratmeter stor och har en träningsyta på 220 kvadratmeter med ett stöt- och ljuddämpande underlag. Tidsbokning sker på nätet. Det finns gott om redskap att låna för den som tränar. Allt från rallylydnadsskyltar och koner till apportbockar i olika storlekar. Man kan hyra som privatperson eller som grupp. Hallen passar bra även för instruktörer som vill hålla kurser. När man hyr lokalen har man också tillgång till ett samlingsrum och ett minikafé, och lokalen även kan nyttjas för utställningar.  Inte bara på hundar utan även utställningar för katter, kaniner och höns,…

Läs merHej alla från Laholm med omnejd! Facebookvänner och icke Facebookvänner! Jo, vi på LoveLaholm.se, har nu en ny ”bloggmodul” som min gode vän, tillika webbutvecklare, Mattias, har kodat. Så nu undrar jag om det finns några ”därute” som skulle vilja blogga på lovelaholm.se? Ni kan blogga om vad ni vill. Om era höns, bilar, cyklar, ert hus, er familj, er trädgård, om Gamleby, om motion & träning, ja, listan kan bli lång.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet