Visar innehåll märkt "knäred"

I December 2018 tog Tommy och Anneli Björk över Hotell Freden, tillsammans med dottern Lovisa Pedersen som är kock . De har alla jobbat med service på olika sätt. På det lilla hotellet i hjärtat av Knäred finner du ditt semesterboende, ditt andningshål i vardagen, din festlokal eller din cateringleverantör. Här serveras vällagad och god husmanskost. Råvarorna är noga utvalda. Hela veckans lunchmeny, se längst ner på denna sidan! Mellan 11:00-13.30 kan du äta Dagens rätt på hotell freden. dryck, sallad och kaffe ingår i priset, 80 kr. det går även att hämta matlådor. 70 kr inkl. dryck. Hotell Freden…

Läs mer
SmartWater MärkDNA-paket till privathushållet! Ni glömmer väl inte att köpa ett DNA-kit på något av Sparbankens tre kontor? Ett kit kan märka upp fler än 100 objekt och det ingår dekaler att använda till ägodelarna och att sätta upp på fönster och dörrar.

Läs mer


Finns det något så naturskönt som en gammal kvarn från 1500-talet som är omgärdad av grönskande skog och forsande och brusande vatten? Eftersom vår dotter har haft sin bästa vän boende strax bredvid Kvarnen i Knäred har vi varit där mycket. Långt innan kvarnen restaurerades.

Läs mer


Världen är bra liten! Läste idag i Hallandsposten, att de äldre i Laholms kommun är mest nöjda med maten i hela Sverige! I Knäred och i Hishult var så många som 100% supernöjda med den maten de får från Smedjebackens kök. Och vem jobbar på Smedjebacken sedan mer än 30 år om inte min egen kära hustru, Anna!

Läs mer


Kvarnen i Knäred 2013. 400 års- jubileumet “Freden i Knäred”. Foto; Carl Stridsberg Strax norr om Knäred utmed Krokån ligger den gamla kvarnen i Knäred. Sedan 2011 har Lisbeth och Roland Davidsson restaurerat den och kunde återinvigas i juni 2013. Under ert besök passa på att ta med en fikakorg eller titta på konst- och hantverksutställningen samt sågen med tidsenliga inventarier. Foto, alla bilder nedan: Rebecka Bertilsson Roland och Lisbeth Davidssons entusiasm har blivit räddningen för den gamla kvarnen i Knäred som höll på att förfalla. Marie, beundrar platsen med det fritt forsande fallet strax bredvid kvarnen som är bedårande vacker!…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet