Visar innehåll märkt "konferens"


Hotel Tylösand firar inte bara ett utan två gyllene jubileer under 2020. Det är 100 år sedan AB Tylösands Havsbad bildades och 25 år sedan Björn Nordstrand och Per Gessle tog över som ägare och startade en ny spännande resa. Det hela kommer såklart att firas under hela året – allt under temat ”100 år av kärlek”.

Läs merVilken energi solen och ljuset ger. Kreativiteten sprudlar. En perfekt tid för möte och konferens med den stora eller lilla gruppen. Halland har ett fantastiskt smörgåsbord av konferensanläggningar för alla behov och smaker.

Läs mer


BED AND BREAKFAST, KONFERENS & YOGAKURS Välkommen till Säbyholms Gård, en herrgård med anor från 1800-talet. Förutom jordbruk driver vi Bed and Breakfast, konferenser och yoga retreat i våra nyrenoverade lokaler. Vi vill ta tillvara och utveckla den unika miljö som finns här och ge dig som besökare möjlighet att njuta av trädgården, naturen och lugnet. Med naturen inpå knutarna är det lätt att koppla av. Säbyholm ligger i södra halland strax utanför Laholm, bara 10 minuter med bil från E6:an. Nära men ändå långt borta från vardagens stress och måsten. Vi ordnar ditt boende under din skidsemester på Vallåsen! – 6-8…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet