Visar innehåll märkt "konsert"


Upplev det tidlösa, modigt uppseendeväckande och det lekfulla i installationer, trädgårdskonst, musik och kultur när Norrvikens trädgårdar öppnar upp för säsongen den 6 april 2023 och bjuder in till årets tema: ”Tidlöst – en lekfull flirt med kontraster och nyanser”.

Läs mer
Nu släpps extra biljetter och åldersgränsen tas bort helt. Laleh är ett fenomen som älskas lika mycket av gammal som ung. När biljetter till denna unika konsert på Ullevi släpptes den 10 juni 2022 såldes 15000 biljetter bara på första timmen. För att ännu fler ska få chansen att se sin idol tas även åldersgränsen tas bort helt, de nya biljetterna släpps upp via Ticketmaster.

Läs mer


Lars Larholm och Leona Oppenheimer ger 60 personer chansen att fira Dylan med dem i Galleri Trönninge den 3 juli klockan 13.00 och framåt.

Läs mer


Under perioden 29 juni till 26 augusti kommer stora delar av den svenska artisteliten vara på plats på Tjolöholm. Anna Ternheim, Smith & Tell, Markus Krunegård och Sofia Karlsson är några av alla de artister som intar scenen på Tjolöholm.

Läs mer


Norrviken har under de senaste åren ramat in park och utställningar under tematiska rubriker. Man har bland annat mött romantiken, barocken och nu senast firades 100-årsjubileet med renässansen som inspirationskälla. 2021 lyder temat Skogens år som på olika vis kommer göra sig påmint i såväl park som installationer.

Läs mer


Mariette sågs senast i årets Melodifestival där hon deltog med den numera guldskivebelönade låten ”A Million Years”. Den 9 juni släpps uppföljaren ”Louder” och samma kväll inleder hon en omfattande turné runt om i Sverige.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet