Visar innehåll märkt "konst"

Flera har skrivit och frågat när och var jag tog bilden längst upp på LoveLaholms startsida. Alltså bilden på alla glada människor som promenerar fram genom stans gator. Det enkla svaret är att jag tog den i samband med en konstvandring till minne av Kirke Ralph.

Läs merHillevi Reuter – Autodidakt Konstnär, Diplomerad Regressionsterapeut & Medium, Regressionsterapeut & Reiki Healing Master Teacher. Målar i Akryl, Encaustic art – flytande vax, bränner i trä. Håller kurser i Reiki Healing & Intuitiv Målning. Målar Auragraphic målningar på beställning, ger behandlingar på distans samt via hembesök. Medlem i Ekonomisk Kooperativ Förening, Hstd. Tjänster Hillevi erbjuder: Reiki Healing utbildning steg 1&2, Healing behandlingar Medial sittning, Andlig Rådgivning, Clearvoyant sittning Regressionsterapi, Auragraphic målning, Kurs i Intuitiv Målning samt digitala presentkort på önskad summa Gör hembesök Har utställning i Galleri70 Halmstad, samt en del verk i min Ateljé i Våxtorp     BESÖK…

Läs mer


Under perioden 29 juni till 26 augusti kommer stora delar av den svenska artisteliten vara på plats på Tjolöholm. Anna Ternheim, Smith & Tell, Markus Krunegård och Sofia Karlsson är några av alla de artister som intar scenen på Tjolöholm.

Läs mer
Norrviken har under de senaste åren ramat in park och utställningar under tematiska rubriker. Man har bland annat mött romantiken, barocken och nu senast firades 100-årsjubileet med renässansen som inspirationskälla. 2021 lyder temat Skogens år som på olika vis kommer göra sig påmint i såväl park som installationer.

Läs mer


På Kvarnen har man under sommaren möjlighet att delta i deras många roliga aktiviteter. I den gamla kvarnbyggnaden öppnar de varje sommar dörrarna till sin restaurang och café, där det dessutom kommer vara livemusik, workshopar för barn och vuxna, butik, loppis och galleri.

Läs mer


2021 arrangeras Dunkers kulturhus gitarrfestival. Lördag 29 februari 2020 tas den första tonen i det förspel som kallas gitarrfest. Det blir en lördag tillsammans med meriterade Stephanie Jones från Australien, Dunkers kulturhus egna gitarrprofiler Christofer Malmström och Joel Svensson, och en av jazzvärldens främsta gitarrister, Gilad Hekselman, tillsammans med den israeliska trummisen Amir Bresler.

Läs mer


Hallifornia arrangerar årligen en festival på sommaren vecka 29 i Varberg som lockar 40 000 besökare. Ursprunget hittas i Hallands nya kustkultur.

Läs mer


På Kvarnen i Kornhult, restaurangen, serverar vi mättande, hemlagad varm och kall mat, tillagad av goda råvaror och närodlade grönsaker. Njut av matten på våra soliga terrasser eller inne i den gamla kvarnen. Under dit besök kan du också se årets konstutställning eller hitta något i vår butik och loppis.

Läs mer


En av alla de svenska natursköna och trevliga städerna är Laholm, i södra Halland. Förbi byn vindlar floden, Lagan, som är väldigt populär bland fiskare. Det finns laxöring och lax på upp till tio kilo i Lagan, och därför är det inte heller konstigt att laxen också finns i Laholms vapensköld, samt som mönster i kullerstenarna på stadens torg och som en skulptur vid den stora fontänen, Lagafontänen.

Läs mer


I vår restaurang serverar vi mättande, hemlagad varm och kall mat, tillagad av goda råvaror och närodlade grönsaker. Njut av matten på våra soliga terrasser eller inne i den gamla kvarnen. Under dit besök kan du också se årets konstutställning eller hitta något i vår butik och loppis. Under sommaren anordnar vi livemusik, yoga, barndagar och egen filmvisning i vår mysiga biograf. Se vår hemsida för mer information – här kan du också boka rum i vårt B & B. In English Our restaurant serves hearty homemade dishes, both hot and cold, prepared used locally grown produce. Enjoy your meal…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet