Visar innehåll märkt "kurs"

På Kvarnen har man under sommaren möjlighet att delta i deras många roliga aktiviteter. I den gamla kvarnbyggnaden öppnar de varje sommar dörrarna till sin restaurang och café, där det dessutom kommer vara livemusik, workshopar för barn och vuxna, butik, loppis och galleri.

Läs mer


Som den glada amatörfotografen man är kan man bara hålla med om att Tjolöholms Slott är ett paradis för fotografer. Den 700 hektar stora egendomen som ligger strax söder om Göteborg erbjuder förutom den vackra slottsmiljön även orörd havskust, gammal ekskog och öppna landskap. Få platser är bättre lämpade för för porträttfotografering och guidade fotokurser i natur och trädgård. Kort sagt, Tjolöholm är en fantastisk fotosafaridestination!

Läs mer


En hundinstruktör i södra Halland, Våxtorp närmare bestämt. Mina kurser kommer att ha fokus på glädje och kommunikation, härliga relationer och lyckliga hundar. Kommer att ha mest vardagskurser, så som hur du aktiverar din hund, hur ni tar trevliga promenader utan koppeldrag tillsammans, och hur du får en bombsäker inkallning, bland annat. Hoppas att vi ses! Lilly

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet