Visar innehåll märkt "laholm"

Oavsett om dina planer är att besöka Laholm för den mysiga staden, den fina kulturen eller för att njuta av den underbara naturen är boendet alltid en viktig del av helhetsintrycket av ens vistelse någonstans.

Läs mer

Vad har Laholm gemensamt med en satirklassiker från 1700-talet? Ett smeknamn som på ett oklart sätt kopplar samman Laholm med Gullivers Resor.

Läs mer


När solen börjar värma och dagarna är lite längre är det många som automatiskt får vårkänslor. Men det är inte alltid det går så lätt. Ibland verkar de där vårkänslorna rent av ovilliga att komma fram.

Läs mer

Laholms nya IT-Tekniker! Dator lärande, support, service, tips, inkopplingar med mera. Allt inom IT / Elektronik, inget är för stort eller för litet. Exempel på vad jag kan göra åt dig/er: * Formatera datorn, ominstallation. * Installation / Inkoppling av kringutrustning. * Inställning av ny mobil. * Lära dig hur man betalar räkningar online, gå in på sin mail, blir medlem och använder Facebook, m.m. * Tips & Råd inför diverse elektronik/dator köp. * Blåsa rent datorn/spelkonsolen på damm/ny kylpasta. * Ställa in TV-Box, TV, Datorn, m.m. * Skydda din dator, Antivirus program / brandvägg. * Kontakta mig vid problem…

Läs mer


Foto; Anders Johlin Tisdag 3 september 2019 startar grundkursen för nybörjare i Foxtrot o Gammaldans. Varmt välkomna att lära er dansa! Därefter fortsätter vi hela hösten med att gå igenom grunderna i den härliga motionsformen, Gammaldans! Orkester: Charlies Instruktör: Jessica Andersson Arrangör: Hallands Dansförening Kontakt 0707-13 29 00 Kursen håller på 19.30 till ca 20.30, därefter är det paus och sedan fridans till 23.00! Entré: 130 kr. inkl. Kaffe el. Te Varmt välkomna!!! OM Hallands Dansförening Hallands Dansförening anordnar Foxtrot- och Gammaldanskurser i Halmstad o Laholm. Syftet är att skapa en mötesplats där människor i alla åldrar umgås på ett…

Läs mer


Någonsin hört talas om voltige? Fortsätt läsa för att lära dig mer om sporten, reglerna och de svenska och nordiska mästerskapen i Laholm 2018.

Läs mer


Laholms köpmannaförening välkomnar till höstmarknad i stan den 29/9. Utställningslista kommer inom kort men marknaden kommer att bjuda på lokala ätbara produkter samt hantverk ….

Läs mer


Nu går det att beställa taxi i Laholm. Det lokala Österblad Carlsson Taxi AB är igång med taxitrafik för allmänheten.           Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se! En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Läs mer


För egen del spenderas hela ledigheten hemma i år vilket känns oerhört vältajmat med tanke på väderprognosen. Detta innebär dock inte att jag ej kommer att hålla mig sysselsatt. Jag har en hel del punkter på min ”roliga att-göra-lista” som jag hade tänkt lägga min fritid på.

Läs mer


Det har under senaste åren blivit väldigt populärt att spela på olika sätt, spel & kultur har alltid varit en stor del av vår egen historia. Kanske framför allt här i Laholm, här hittar man nämligen över trettio olika offentliga konstverk och det om något bevisar att det var väldigt annorlunda prioriteringar bara för ett par hundra år sen.

Läs merSom väl de flesta vet som besöker LoveLaholm.se lägger vi i samarbete med Arbetsförmedlingen, upp ett antal lediga tjänster på vår startsida. Idag såg jag en ledig tjänst här i Laholm som jag gärna hade sökt själv… om jag hade haft utbildning och erfarenhet som biolog!

Läs mer


Det råder bevattningsförbud i Laholm, nu och poolfyllare kan straffas med avstängt vatten! Att stå och tvätta sin bil hemma är inte heller tillrådligt. Nej, nu är det dags att alla hjälps åt att spara på dricksvattnet!

Läs mer


Nu på sommaren är det många som hyr ut sin stuga och många som är ute efter att hyra en stuga. Många har redan bokat stuga via någon av de hundratals stugsajterna som gör sitt bästa för att konkurrera ut varandra. Det är egentligen helt otroligt vad stugor det finns i vårt avlånga land. Men många kommer ju från andra länder också för att fira några sommarveckor i en svensk stuga så det är ju väl att det verkar finnas ett närapå oändligt utbud av dem..

Läs merKära företagare i Laholms kommun med omnejd! Sedan vi lanserade vår privata och lokala webbplats, LoveLaholm.se, den sjätte juni 2014, har vi glädjande nog fått många företagare att medverka på vår sajt. Men nu vi erbjuder många fler att lägga till en presentation, helt gratis, om sitt företag. Så gör ditt företag synligt för våra besökare idag. Det är lätt att skapa din egen sida hos oss. 

Läs mer


Våra goda pizzor kan du både äta på plats och ta med hem. Dagens lunch Öppet; Månd – Fred 11.00-14.00 Pris 75 kr. Valfri pizza, Sallad och dricka 33 cl ingår Meny Kebab pizzor, Kyckling – Kebab – Falafel, Sallader, Hamburgare Även Schnitzel med grönsaker, pommes, schnitzel, bearenaisesås 80:- Nuggetstallrik med grönsaker, pommes, kycklingnuggets, sås 80:- Adress: Ängelholmsvägen 11, 312 34 Laholm Telefon; 0430-171 49   Spara Spara

Läs mer


En av alla de svenska natursköna och trevliga städerna är Laholm, i södra Halland. Förbi byn vindlar floden, Lagan, som är väldigt populär bland fiskare. Det finns laxöring och lax på upp till tio kilo i Lagan, och därför är det inte heller konstigt att laxen också finns i Laholms vapensköld, samt som mönster i kullerstenarna på stadens torg och som en skulptur vid den stora fontänen, Lagafontänen.

Läs mer


Vi på LoveLaholm är verkligen förtjusta i vår lilla stad, vi uppskattar Laholm och ser stora fördelar med det lilla formatet. Ingenting är dock så bra att det inte kan bli ännu bättre.

Läs mer


Idag drivs LoveLaholm.se så gott som helt ideellt. Allt är gratis att lägga till förutom en företagspresentation som från och med den 1 november 2016 kostar 500 kr per år exkl. moms. Det blir i snitt 40 kr i månaden för att synas på Laholms egen, privata lilla sajt. Så gör nu som några välkända företagare redan gjort. Medverka du med hela 2017 så att våra besökare hittar till dig!

Läs merLaholms kommun har ju anställt en “handelsutvecklare”, Caroline Bengtsson, som väl ska jobba med att “få till det” för för handeln i hela Laholms kommun och ge dem ett lyft? Så man ska kanske kontakta henne sedan när hon börjar jobba om att gratis busstrafik för äldre kanske är en bra idé? Ni, Laholms medborgare, har säkert andra förslag?

Läs mer


Jag har nu drivit LoveLaholm.se sedan den sjätte juni 2014 då den lanserades. Hade stora förhoppningar på sajten och även förhoppningar om att få till någon form av samarbete med Laholms Kommun. Det jag inte hade räknat med var kommunens egen, nu så omtalade satsning på VisitLaholm.se – Den kom som en total överraskning för mig och min webbutvecklare, Mattias. I ett slag insåg vi att förhoppningarna nu fick sänkas vad det gällde inkomster på försäljning av annonsplatser/presentationer för företag.

Läs mer


Facebook är bra till mycket. Inte minst till att föra samman grupper av människor med samma intressen för utbyte av tips och råd. En sorts grupper som växer fram nu är alla de grupper där folk går samman för att hjälpas åt att stoppa eller åtminstone lindra brottsligheten på sin lilla ort. De heter ofta “Brottsplats “Staden”, eller som i mitt fall, med den grupp jag startat upp, “Brottsplats Laholm”….

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet