Visar innehåll märkt "linbana"

I Kungsbygget har du tillfälle att uppleva fartens tjusning. Man behöver inte vara rodelexpert för att åka sommarrodel, allt du behöver göra är att följa reglerna. Du bestämmer tempot själv – med hastighetsreglaget kan du bromsa upp eller öka farten på kälken. Redan efter 3 åk är du en proffsig rodelåkare.

Läs mer


Du har väl inte glömt att köpa en äventyrlig kärlekshälsning och att överraska med ett presentkort från Upzone Äventyrsparker? Upzone äventyrsparker finns i Borås, Ängelholm, Ullared och i Åhus.

Läs mer


I helgen var vi på Kungsbygget och åkte zipline och sommarrodel. Båda härliga fartupplevelser. Vi fick åka upp till toppen med “Valpen”. Det var ganska skakigt och jag hade fullt sjå med att hålla min kära kamera i ena handen och i ledstången med andra. Vid ett tillfälle var det så brant så jag var på väg att ramla ner över alla och hamna längst bak. Men som tur var var den branta delen snart över och vi kom alla helskinnade upp till “Tornet” där man åkte två och två.

Läs mer


Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se Nyhet! Nu är den nya ziplinen öppen! 740 meter lång, 70 meters fallhöjd, 50-80 km/h och 50-60 sekunders njutning! Zipline på Kungsbygget erbjuder dig en häftig fartupplevelse. Du får åka upp till toppen med “Valpen”. Det är ganska skakigt så håll fast dig! Väl uppe på toppen och i tornet får man åka två åt gången. Här kollas också bältet och fästanordningarna noggrant för säker färd. Man får också instruktioner på hur man ska åka. Åka upp och ner rekommenderas inte! Lite spänd väntan inför färden. Men även en glad förväntan på en kul upplevelse! En sak man får…

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet