Visar innehåll märkt "lovelaholm"

I ett slag förändrades livet som vi kände det. Vår förutsägbara, trygga och kanske lite tråkiga vardag blev plötsligt mörkare när den fylldes av rapporter om coronavirusets spridning över världen. Men tillsammans kan vi förändra allt!

Läs mer


Då och då ber jag kommunen om att få lite information om deras panoramahemsida, VisitLaholm.se. Detta eftersom jag ju äger och driver den här lilla privata, egenkodade och egenfinaniserade webbplatsen, LoveLaholm.se. 

Läs mer


Nu har jag ett fint höstligt erbjudande åt er som driver verksamhet som är inriktad mot turism, resor & upplevelser! Du kan du nu synas HELT GRATIS på alla våra tre webbplatser med en annons året ut! Företag som inte är inriktade mot turism annonseras förstås också helt gratis åter ut på LoveLaholm.se!

Läs mer


Vi på LoveLaholm är verkligen förtjusta i vår lilla stad, vi uppskattar Laholm och ser stora fördelar med det lilla formatet. Ingenting är dock så bra att det inte kan bli ännu bättre.

Läs mer


Idag drivs LoveLaholm.se så gott som helt ideellt. Allt är gratis att lägga till förutom en företagspresentation som från och med den 1 november 2016 kostar 500 kr per år exkl. moms. Det blir i snitt 40 kr i månaden för att synas på Laholms egen, privata lilla sajt. Så gör nu som några välkända företagare redan gjort. Medverka du med hela 2017 så att våra besökare hittar till dig!

Läs mer


Jag har nu drivit LoveLaholm.se sedan den sjätte juni 2014 då den lanserades. Hade stora förhoppningar på sajten och även förhoppningar om att få till någon form av samarbete med Laholms Kommun. Det jag inte hade räknat med var kommunens egen, nu så omtalade satsning på VisitLaholm.se – Den kom som en total överraskning för mig och min webbutvecklare, Mattias. I ett slag insåg vi att förhoppningarna nu fick sänkas vad det gällde inkomster på försäljning av annonsplatser/presentationer för företag.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet