Visar innehåll märkt "netflix"

Vi vet hur det kan kännas ibland. Man kanske har planerat att gå ut på skotertur på vintern för att grilla korv. Man kanske har förberett en grillparty inför en solig sommardag bara för att få planerna ruinerade av oväder.

Läs mer


Sommaren är för många synonymt med utflykter i bil. Då kan det ibland vara bra att ha någon slags underhållning under de långa timmarna på vägen. Det enklaste är att ha med sig en smartphone eller en surfplatta, eftersom det finns många bra appar som kan hjälpa dig att få tiden att gå lite fortare på vägen. Oavsett om du gillar podcasts, ljudböcker, filmer, serier eller musik finns det många bra appar.

Läs mer


Tänkte på det härom dagen att det inte var så länge sedan man fick gå till Videotrappan här i Laholm för att hyra en film till familjen. Ibland kunde man hyra två rullar för femtio kronor. Idag är ju Videotrappan borta sedan länge och även de andra satsningarna på att hyra ut film via dvd. Streaming av filmer är dagens melodi och Netflix kan i vårt fall vara något av det bästa som hänt oss här hemma. För endast 79 kronor per månad kan man se hur mycket film som helst! Det är ju egentligen helt otroligt om man bara tänker tillbaka sådär tio år. Eftersom det är min kära hustru som är den sporttokiga i familjen vars stora idol är tenniskungen, Novak Djokowitz, får jag hålla till godo med att kika på Netflix och de serier och filmer som finns där.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet