Visar innehåll märkt "nybörjare"

Kite Foil. Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se Mellbystrand Kite Championship går av stapeln för 3:e året i rad! Tävlingen är öppen för kiteare på alla nivåer. Vid bra förhållanden kommer vi köra vågkite, big air och foil race. Anmäl dig till tävlingen via info@kitekalle.se, ange följande: -Tävlingsgren -Dam/herr -Nivå (elit, amatör, nybörjare) Vi kommer att lotta ut priser bland deltagarna samt dela ut priser till de tre första i varje klass (min 5 anmälda för egen klass). DUOTONE kiteboarding demo sker i samband med tävlingen för den som vill testa kites, brädor, foilbrädor och SUP foil. SUP  Foil. Foto; Carl Stridsberg,…

Läs merBesök vår härliga “fjäll” och skidort, Vallåsen, som  är en underbar vinterupplevelse för hela familjen med hela elva nedfarter och liftar för både nybörjare och vana åkare.

Läs mer


Som några kanske vet har jag drivit min Hittaupplevelse.se i 8 år nu och har fått glädjen att presentera och förmedla ett urval av fantastiska upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag , turistorganisationer och kommuner.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet