Visar innehåll märkt "sport"

ZipperTic – ett revolutionerande digitalt biljettsystem som tar bort dyra och falska andrahandsbiljetter. Falska digitala biljetter och dyra andrahandsbiljetter har länge gäckat evenemangsindustrin. Nu har Codiqo AB tagit fram ett nytt biljettsystem, ZipperTic, där både arrangörer och konsumenter kan känna sig säkra vid all hantering av evenemangsbiljetter.

Läs mer


Idag är det populärt att spela på casino, en underhållningsform som funnits bland oss i flera decennier och som idag går att spela på många olika sätt. I det här inlägget tänkte vi ta upp fyra underhållningar där du kan spela för riktiga pengar. För att spela med riktiga pengar behöver du vara minst 18+ år gammal. Glöm inte bort att spela ansvarsfullt.

Läs merDet har varit en hektisk höst för Laholms idrottsföreningar. Efter den torra och varma sommaren som ställde till det för såväl utövare som arrangörer, har hösten bjudit på positiva resultat. Laholms FK säkrade sin plats i division 3 i början av oktober och under Voltige-SM/NM gick både ett guld och ett brons till hemmaklubben. Som om inte detta vore nog har Sveriges 77:e Fritidsbank öppnat på Östertullsgatan.

Läs mer


Helgen den 12-13 mars avgörs Götalandsmästerskapen i friidrott i Ryahallen i Borås. Tävlingen är öppen för friidrottare 13-14 år, arrangeras av IK Ymer Friidrott, och lockar upp emot 400 aktiva från hela Götaland till Borås och Ryahallen. Aktiva från inte mindre än 140 kommuner och landskapen Blekinge, Bohuslän, Dalsland, Halland, Skåne, Småland, Västergötland, Östergötland, Gotland och Öland kommer att finnas på plats i Borås under tävlingshelgen.

Läs mer


Anmälan är nu även öppen för Tough Viking, Slottsskogen i Göteborg år 2016. Läs mer på deras hemsida. En kul grej och oerhört jobbig, för alla friskusar och hurtbullar i Laholm med omnejd att medverka i om man vill, kan och vågar!

Läs mer


Det finns idag många barn som blir skrämda av naturen. De har levt hela sitt liv under gatlampors sken och deras djungel har varit stenbyggnader och hårda parkeringsplatser. Alla krafter som finns måste samverka för att ändra på denna dystra framtidsutsikt. En av de organisationer som kämpar på är Friluftsfrämjandet.

Läs mer


Foto; Carl Stridsberg, lovelaholm.se Alltid upp till 70% rabatt på ord.pris Vision Kläder och skor till alla Damkläder från stl.34-50 Herrkläder S-4XL Barnkläder Skor till dam,herr och barn/junior Alltid upp till 70% rabatt på ord.pris

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet