Visar innehåll märkt "underhållning"

Han behöver knappast någon presentation, Måns Zelmerlöw har gått från ungt popfenomen till en av Sveriges (och Europas) mest älskade artister. Ständigt aktuell, i mars kom senaste singeln ”Come Over Love” och som maxad gästartist såg vi honom från ett tak i Rotterdam under Eurovision 2021.

Läs mer


Under perioden 29 juni till 26 augusti kommer stora delar av den svenska artisteliten vara på plats på Tjolöholm. Anna Ternheim, Smith & Tell, Markus Krunegård och Sofia Karlsson är några av alla de artister som intar scenen på Tjolöholm.

Läs mer


Norrviken har under de senaste åren ramat in park och utställningar under tematiska rubriker. Man har bland annat mött romantiken, barocken och nu senast firades 100-årsjubileet med renässansen som inspirationskälla. 2021 lyder temat Skogens år som på olika vis kommer göra sig påmint i såväl park som installationer.

Läs mer


I dessa dystra coronatider med social distansering, med rädsla för att bli smittad och sjuk, där Svenssons gömmer sig i sina hus, där fester och nöjen, glada skratt och leende människor syns till allt mer sällan, blir livet lite mindre roligare. Då är det läge att minnas andra mer ljusare stunder i livet. Som en mysig stadsfest i vår lilla stad, sommaren 2006!

Läs mer


2021 arrangeras Dunkers kulturhus gitarrfestival. Lördag 29 februari 2020 tas den första tonen i det förspel som kallas gitarrfest. Det blir en lördag tillsammans med meriterade Stephanie Jones från Australien, Dunkers kulturhus egna gitarrprofiler Christofer Malmström och Joel Svensson, och en av jazzvärldens främsta gitarrister, Gilad Hekselman, tillsammans med den israeliska trummisen Amir Bresler.

Läs merVi Laholmare är väldigt stolta över vår långa fina sandstrand, Sveriges längsta, hela tolv kilometer lång. Det är ungefär lika långt som jag har när jag cyklar hemifrån och ut till stranden nedanför Delfinen, eller det som var Delfinen.

Läs merArkiv

Hoppa till verktygsfältet