Visar innehåll märkt "visithalland"

Kattegattleden med sina 39 mil kustnära cykling från Helsingborg till Göteborg bjuder inte bara på cykling och vackra vyer utan också en hel del upplevelser. Smaka på Kattegattleden erbjuder olika smakrundor med besök på gårdsbutiker, caféer och restauranger. (X)sites Kattegattleden bjuder på spännande konstupplevelser och Visit Halland-ängen ger färgprakt och glädje åt cyklister och bin.

Läs mer


Att upptäcka den halländska matkulturen är enkelt under sensommaren och hösten. Skördetid i Halland visar vägen till aktiviteter och besöksmål för den som vill njuta av fantastiska matupplevelser i härliga miljöer. Nu startar den långa skördefesten som varar ända fram i oktober.

Läs merVälkommen till inspirationsträffen ”Fikans & matens betydelse i naturupplevelsen”. Rätt måltidsupplevelse kan göra ditt erbjudande mer unikt. Något som får gästerna att återkomma och rekommendera dig och motiverar dem att betala mer. Hur gör du för att lyckas? Trenderna lyfter det mer lokala, naturnära och hållbara. Intresset för autentiska smaker ökar och Halland har goda förutsättningar att attrahera fler matintresserade naturturismresenärer.

Läs merAppen A day in Halland är nu uppdaterad och fylld med bland annat härliga naturupplevelser för senhösten. Den populära appen laddades under sommaren ner av 55 000 personer. 2020 har varit ett väldigt annorlunda år och vi har alla varit tvungna att hitta på nya aktiviteter och nya sätt att umgås.

Läs mer

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet