Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Advized hjälper dig när du är på jakt efter prylar!

Advized, är en plattform som samlat experter som ger dig sina bästa produkttips ….

Foto/Källa; Pixabay

Oavsett om du vill köpa en surfplatta till din mormor, en riktigt prisvärd mobiltelefon eller en TV för att titta på sport så vill de underlätta ditt sökande efter rätt produkt.

De här experterna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet på Advized, och bestämmer helt och hållet själva vilka produkter de vill rekommendera. På så sätt kan du hitta köpråd som är både pålitliga och passar in på just dina behov.

Själv funderade vi på en surfplatta som man kan ligga på soffan eller i sängen och läsa. Eller kanske i hängmattan under ekens djupa grönska? En surfplatta är en fantastisk följeslagare och hjälpreda, och det gäller för alla åldrar! Man kan läsa tidningar och böcker, ringa videosamtal, titta på bilder, kanske spela lite spel, lyssna på musik, titta på tv och film, göra anteckningar och en massa andra saker. Och vi fick verkligen väldigt fina tips på surfplattor! Vi är ute efter en som har en bra och inte för liten skärm – för att de flesta av oss får sämre syn när vi blir äldre. Samt inte vara allt för dyr – då många pensionärer har en begränsad budget. Undertecknad inte minst!

Så går ni i köptankar och funderar på någon pryl som kan vara er till hjälp, ta en titt på Advized.se!

 

 

ANNONS
Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka HÄR eller på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Kajakpaddling

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet