Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Annonsera gratis på LoveLaholm.se!

Kära företagare i Laholms kommun med omnejd! Sedan vi lanserade vår privata och lokala webbplats, LoveLaholm.se, den sjätte juni 2014, har vi glädjande nog fått många företagare att medverka på vår sajt. Men nu vi erbjuder många fler att lägga till en presentation, helt gratis, om sitt företag. Så gör ditt företag synligt för våra besökare idag. Det är lätt att skapa din egen sida hos oss. 

Bilden ovan; Jessica Svensson, vid öppningen av hennes butik, Smyckets Ur & Guld

För att du ska få se hur en företagspresentation ser ut, kika in till Jessica Svensson, och hennes företagssida, med adressen; “Smyckets Ur & Guld“.  Jessica, är vår referens och hon och hennes referensbutik har medverkat sedan i stort sett lanseringen!

För att medverka själv finns det två alternativ.

1. Gå till; https://lovelaholm.se/lagg-till/
Här kan du själv lätt lägga till presentationen med den text du vill ha med, bilder, länk till din hemsida, adress till din karta, med mera.

2. Kontakta mig, Carl Stridsberg, via kontaktformuläret på LoveLaholm.se, klicka här;”Kontakt” så hjälper jag dig att lägga in din presentation med hjälp av de uppgifter du meddelar mig.

Välkommen med din presentation!

Bästa hälsningar
Carl Stridsberg

Ett antal av LoveLaholm.se´s sidor:
https://lovelaholm.se
https://lovelaholm.se/dagens-lunch/ – Dagens lunch och veckans meny
https://lovelaholm.se/blogg/ – Vår egen blogg
https://lovelaholm.se/lagg-till/ – Lägg till ditt företag här!
https://lovelaholm.se/foretag/ – Företag som medverkar på LoveLaholm.se

Sociala medier
https://twitter.com/lovelaholm
https://www.facebook.com/lovelaholm

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet