Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Statister till reklamfilminspelning i Halland sökes!

Inspelningen kommer att ske i Halland under v.20 (eventuellt även i slutet av v.19). Företaget, Couloir, söker människor i alla åldrar, både män och kvinnor. Vi söker även hela familjer, par eller kompisgäng.

Temat på reklamfilmen är sommar och som statist kommer du vara med i en kort sekvens på en plats som t.ex. strand, äng, uteservering. Couloir, kommer filma både morgon-, dag- och kvällscener, så vi har många olika statistplatser att fylla. Som statist har du inga repliker. Man är beroende av vädret så därför är det bra om du som söker är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Couloir är i första hand intresserade av statister i Falkenberg-, Halmstad-, Laholm- och Båstad-regionen av logistikskäl.

Ni får betalt och ingen tidigare erfarenhet behövs.

Vill du/ni vara med? Skicka en aktuell bild på dig/er och en kort beskrivning till isak at couloir.se.

Couloir är den seriösa och ansvariga affärspartnern, som verkligen vill göra det rätta. Vi hänger inte på specifika media eller kanaler. Vi gillar att utveckla en idé som kan lösa en specifik utmaning. Den iden kan lösas i en fantastisk TV-reklam, en säljfrämjande kampanj eller en kampanjwebb, men den kan också hitta sin plats i en tryckkampanj, en webbplats eller ett onlinespel – bland miljontals andra saker. 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet