Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Ut och njut och upplev naturen på cykel!

Nellie, som 2018, tillsammans med sin man och lite vänner, startade mountainbikeklubben Bukten MTB, erbjuder guidning på mountainbike, gravelbike och landsvägscykel samt skräddarsyr träningsläger för klubbar och grupper. Ta kontakt med henne så förverkligar hon dina cykeldrömmar! Turerna komponeras för att passa gruppens specifika önskemål.

Cykelguide och cykelkultur
Vårt fokus är att barn, ungdomar och vuxna ska ges möjlighet att cykla mountainbike för att ha roligt, utvecklas och må bra. Vi är idag ett par hundra medlemmar och över 500 som deltar i vår community på Facebook. Tillsammans skapar vi cykelkultur.

I samarbete med Länsstyrelsen och Statkraft har vi anlagt Buktenbanan i Mellbystrand. Det är en 12 km lång led i strandskogen. Det är den första märkta cross countryleden i Laholms kommun. Nellie är stolt över att man banar väg för mountainbikeutveckling i kommunerna längs Laholmsbukten.

Träningsläger
Nellie, verkar i området runt Båstad och Laholm. Hennes cykelturer går ofta längs vackra Laholmsbukten och på fantastiska Hallandsåsen. Här finns det alla möjligheter! Med många mil lågtrafikerad, asfalterad väg och häftig kupering stortrivs landsvägscyklister. Mountainbikecyklister har såväl down hill, enduro och cross country leder att leka på. Och för den som så önskar finns det både BMX och trail i närområdet. Nellie, hjälper gärna klubbar och kompisgäng att sy ihop trevliga cykelvistelser i området.

Läs mer på Nellie´s hemsida HÄR!
Nellie driver även bloggen Hjulsnurr – Besök den HÄR!

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet