Postat av Carl Stridsberg Postat i LoveLaholm.se

Tjänsten Ledigt boende hjälper besökarna hitta semesterboendet!

Sedan flera år hjälper tjänsten Ledigt boende på halland.se besökarna att hitta lediga rum, stugor och campingtomter i Halland.

Högtryck i Halland. Stugor är heta! Foto; Pixabay.com

Sedan flera år hjälper tjänsten Ledigt boende på halland.se besökarna att hitta lediga rum, stugor och campingtomter i Halland. Inte minst under de mest intensiva veckorna i juli-augusti är det av stor betydelse för boendeanläggningar och turistbyråer att kunna hänvisa till de hotell, vandrarhem, campingplatser med flera som fortfarande har lediga rum, stugor och campingtomter. Ledigt boende är en tjänst för dagsaktuell information om lediga boendealternativ som drivs av Region Halland i samarbete med deltagande boendeanläggningar.

Uppgifterna finns tillgängliga på såväl webb, telefon, app och widget:

– www.halland.se
– telefon 0771 459 459
– appen Ledigt boende i Halland

Bor du i Laholm? Testa även inne på Facebookgruppen; Bostad finnes & sökes i Laholm med omnejd

 

 

 

 

 

Besök gärna LoveLaholm´s systersajt, HittaUpplevelse.se!
En mycket nischad sajt om upplevelser! Vi förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i samarbete med turistföretag, reseföretag, turistorganisationer, kommuner och privatpersoner! Klicka på bannern här nedanför. Välkommen in och kika!

Sök Upplevelser i Sverige

Relaterade inlägg

  • Kommentera

Arkiv

Hoppa till verktygsfältet